it-tekniker till it-service i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tioårsperiod kommer vi modernisera sjukhuset genom att bland annat att bygga nya lokaler, införa ny teknik och utveckla arbetssätt för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Vi kommer även att införa ett nytt vårdinformationssystem, satsa på E-hälsa samt skapa förutsättningar för innovationer. Region Blekinge söker nu två it-tekniker som vill vara en del av den digitala utvecklingsresan hos oss. Som it-tekniker arbetar du i Regionservice, en del av Region Blekinge som utvecklar och levererar stöd och servicetjänster till alla verksamheter. Regionservice verksamhet består av olika basenheter med ansvar för fastigheter, it, måltid, logistik, fastighetsdrift och lokalvård. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, HR, lön samt verksamhetsutveckling. Tjänsterna tillhör avdelningen it-service. Som modell för förvaltningsverksamheten arbetar vi enligt PM3.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med dina kollegor är du drivande för att öka kundnöjdheten och säkerställa att våra kunder får en snabb och effektiv support vid varje kontakt med servicedesk. En vanlig dag för dig handlar främst om att ta emot och lösa ärenden via telefon. Du ansvarar för att lösa så mycket som möjligt i telefon och att de ärenden som inte löses direkt i telefonen skickas vidare till andra it-tekniker som kan göra en djupare felsökning. Det kan även förekomma hantering av ärende via mail eller webbanmälan. Rollen är bred och du jobbar tillsammans med andra kompetenser både inom it och andra verksamheter. Region Blekinge står inför en spännande resa mot ökad digitalisering och du kommer att vara en viktig kugge i detta arbete. Tjänsten är placerad i Karlskrona, men resor kan förekomma i hela länet.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha eftergymnasial utbildning inom teknik eller it, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska även ha minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom yrket, eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Specifika tekniska kvalifikationer: • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk • Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt • Kunskaper om ärendehanteringssystem. Du bör ha vana av ärendeverktyget Service Manager, Microsoft Active Directory och Exchange • Kunskaper om ITIL processer Vi söker dig som är självgående, driven och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du bör ha god samarbetsförmåga och gott ordningssinne. Framförallt bör du vara serviceorienterad och trivas med att stötta både medarbetare och kunder. Vårt koncernspråk är svenska och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Resor kan förekomma i hela länet och du ska därför ha B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
IT-tekniker/Datatekniker
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Omfattning: 1 år
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-12-07
Ansök senast
2021-01-17
Läs mer
https://regionblekinge.se/om-region-blekinge.html

Upplysningar

  • Birgitta Folkesson
    Avdelningschef IT-service
    Telefon: 0734-471860
  • Niklas Sjösten
    Vision

Ansökan

Referensnummer: A992353
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?