Avdelningschef vårdadministration, barn- och ungdomskliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Barn- och ungdomskliniken på Blekingesjukhuset finns både i Karlskrona och Karlshamn och verksamheten omfattar öppen specialiserad vård, dagsjukvård, neonatalvård, lekterapi samt slutenvård dygnet runt för akut och kroniskt sjuka barn inom det barnmedicinska området upp till 18 års ålder. Verksamheten är inriktad mot barn och ungdomar med akuta och/eller allvarliga kroniska sjukdomar samt till dessa barn och ungdomars familjer i deras totala livssituation.

Arbetsbeskrivning

Vår nuvarande chef går vidare mot andra uppgifter. Vi söker därför en ny avdelningschef till vårdadministration kombinerat med arbete som administrativt chefsstöd. Du har personal- och budgetansvar för 7 medarbetare. Tjänsten innebär att du dels arbetar som avdelningschef och kvalitetssekreterare och därmed ingår i klinikledningen, dels som administrativt stöd till verksamheten med till exempel statistikuttag, skriva PM och annan förekommande administration. Klinikledningen är liten och har ett mycket nära samarbete med varandra och de anställda på kliniken. Kombinationen är en utmaning och ställer kvar på flexibilitet och prioriteringsförmåga. Du kommer att vara den som driver och utvecklar det administrativa arbetet för hela kliniken i nära samarbete med övriga medarbetare. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har: - medicinsk sekreterarutbildning eller likvärdig utbildning - förutsättningar och kompetens att utöva ett professionellt ledarskap - viljan att arbeta och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden. - god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utanför organisationen - lätt att kommunicera, är flexibel och inte har några problem att hålla på med flera saker samtidigt - har ett stort engagemang för målgruppen - har goda kunskaper i våra administrativa system så som NCS Cross. Qlikview, Excel osv. -Erfarenhet från ISO system för kvalitets och ledningssystem, revision och schemaläggning är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande chefsuppdrag men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Chefer och verksamhetsledare
Yrkeskategori
Enhetschef, hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser
1
Publicerad
2021-05-26
Ansök senast
2021-06-27
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Magnus Ljungcrantz
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455-73 42 44
  • Camilla Olsson
    Vision
    Telefon: 0454-73 30 23

Ansökan

Referensnummer: A1034007
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?