Meriteringstjänst Tandsköterska

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Är du nyfiken på vad det innebär att jobba med ortodonti, tandreglering? Vi vill gärna träffa dig och ge dig en bild av vårt arbete i hopp om att du är intresserad av en kommande utbildning till ortodontiassistent. Vi vill att du är på plats hos oss 1 dag/vecka under ca 3 månaders tid. Under perioden kommer du att få viss handledning och en tydlig bild av hur våra team arbetar på kliniken. Det är viktigt att du tar egna initiativ och är engagerad så att du kan tillgodogöra dig så mycket som möjligt under meriteringstiden.

Arbetsbeskrivning

En ortodontiassistentutbildning genomförs normalt under ca 2 år på utbildningsort utanför Blekinge, men på distans. Det innebär att du under några dagar per termin träffas på utbildningsorten och har teoretiska pass och genomgångar. Regionen står för resa och logi under dessa dagar.

Kvalifikationer

Tandsköterska eller tandhygienist, gärna med något eller några års erfarenhet av allmäntandvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Deltid
Tillträde
Efter överenskommelse
Antal platser
1
Publicerad
2020-06-08
Ansök senast
2020-09-13
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Johan Thorneus
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 64 60
 • Monika Lindqvist
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0455-73 64 60
 • Rosita Andersson
  Vision
  Telefon: 0455-73 64 60
  E-post: Rosita Andersson

Ansökan

Referensnummer: A960218
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.