Sjuksköterska med specialistutbildning till minnesenheten i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Nu när vår kollega går i pension så behöver vi nyrekrytera. Är du den sjuksköterska vi söker till vårt team på minnesenheten i Blekinge? Minnesenheten med mobilt team ansvarar för utredning av demenssjukdomar på specialistnivå och är organiserad inom länsgemensam psykiatri. Inom enheten arbetar ett tiotal personer, förutom specialistsjuksköterskor även läkare, psykolog, arbetsterapeut, kurator, dietist och medicinska sekreterare. Minnesenhetens mottagning är lokaliserad i Karlskrona och som sjuksköterska har du patientbesök i hela länet. Psykiatrin i Blekinge är mån om att skapa en attraktiv arbetsplats. Kliniken erbjuder goda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling i form av till exempel utbildning och handledning.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett utredningsteam och ta emot patienter både på mottagning och göra besök i hemmet eller på särskilda boenden. Du kommer att bidra med sjuksköterskans omvårdnadskunskap inom demensområdet samt delta i verksamhetens utvecklingsarbete. Arbetet består av koordinering av utredning, uppföljning av läkemedel, kontakter med anhöriga och stödsamtal. I uppdraget finns även rollen som kontaktsjuksköterska där du har egna patienter som du följer över tid. Utbildnings- och informationsinsatser till patienter, anhöriga och personal inom annan verksamhet är en del i arbetet. Handledning av studenter ingår också.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri eller annan specialitet inom demensområdet. Som person är du engagerad och har god samverkansförmåga. Du gillar teamarbete och vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Länsgemensam psykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-22
Ansök senast
2021-10-24
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1056299
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?