Dietist till Blekingesjukhuset, tillsvidare, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Rehabiliteringskliniken är en del av nära vård och bedriver verksamhet på Blekingesjukhusets båda orter. Kliniken organiserar Blekingesjukhusets rehabilitering inom slutenvård inklusive strokeenhet samt öppenvårdsverksamhet med specialist-, smärt- och cancerrehabilitering. Hos oss jobbar 240 medarbetare inom olika professioner med att ge länets invånare tillgång till specialiserad rehabilitering inom både sluten- och öppenvård. Dietistmottagningen är organiserad under rehabiliteringskliniken och har mottagning både i Karlshamn och i Karlskrona. Karlshamn är ett litet sjukhus med nära samarbetsytor vilket gör det lätt att arbeta i team med annan vårdpersonal. Det finns ett etablerat nutritionsarbete på vårdavdelningarna innefattande screening, bedömning och åtgärd där dietisten har en självklar roll i teamen. Inom dietistgruppen månar vi om ett nära samarbete. Vid frånvaro hjälper vi varandra i arbetsgruppen. Välkommen till en trevlig arbetsplats!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för nutritionsbedömning och behandling av patienter på sjukhuset och från primärvården; både inom sluten- och öppenvården, individuellt eller i grupp. Du kommer att träffa patienter från olika verksamhetsområden och diagnoser som kan förekomma på ett mindre sjukhus, men dina arbetsområden är delvis riktade mot olika diagnoser inom medicinkliniken samt neurologi och stroke. Du har ansvar för utveckling inom dina ansvarsområden. Utbildning och konsultation till omvårdnadspersonal ingår i arbetsuppgifterna samt att utveckla teamarbetet med andra yrkesgrupper. Hos oss får du: Introduktion och stöd av erfarna kollegor Flexibel arbetstid Friskvårdsbidrag Möjlighet att byta ut semesterdagstillägg mot extra lediga dagar Möjlighet att påverka ditt uppdrag Regelbunden fortbildning

Kvalifikationer

Den vi söker är legitimerad dietist (svensk legitimation). Har du erfarenhet från yrket är det värdefullt för oss, men även nyutexaminerade dietister är varmt välkomna. Som person är det viktigt att du är självgående men har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Det är också bra om du är flexibel och kan ställa om efter nya förutsättningar när det behövs. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och vid ditt engagemang samt viljan att fortsätta utveckla dietistverksamheten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Dietist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-24
Ansök senast
2019-09-01
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A888681
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.