Sjuksköterskor till Barn och ungdomspsykiatrin, Kastanjevillan

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Är du sjuksköterska och intresserad av att arbeta inom barn och ungdomspsykiatrin? Då är detta kanske något för dig! Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vår uppgift är att upptäcka, utreda och behandla psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Kliniken har tre öppenvårdsmottagningar, Karlskrona, Karlshamn och Ronneby, mellanvård i Karlshamn och Karlskrona samt heldygnsvård med två platser i Karlskrona. Tjänsterna utgår från Kastanjevillan i Karlskrona där både heldygnsvården och mellanvården är placerad. Vi är måna om att ha en verksamhet som är flexibel och anpassad för att sätta barnet/ungdomen och familjens behov i fokus. Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling. Handledning i ditt arbete är för oss en självklarhet.

Arbetsbeskrivning

När du tjänstgör i heldygnsvården kommer du att emellanåt fungera som arbetsledare, du kommer att jobba både individuellt och i grupp. Mellanvårdsarbetet kan innebära att du träffar patienterna hemma, i skolan eller i andra miljöer utanför Kastanjevillan. I ditt schema kommer du att ha speciellt avsatt tid för heldygnsvård och mellanvård. Du kommer att jobba två helger av fem där beredskap och jour ingår.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning och / eller erfarenhet i psykiatri är meriterande. Den här tjänsten kräver att du har körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomspsykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
2
Publicerad
2020-05-15
Ansök senast
2020-06-07
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Stellan Palmgren
  Avdelningschef Kastanjevillan
  Telefon: 0455 - 73 58 48
 • Lars Persson
  Avdelningschef BUP Mott. Karlshamn
  Telefon: 0734-471647
 • Viveka Johansson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 58 50

Ansökan

Referensnummer: A955245
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.