Apoteksassistent

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Blekingesjukhusets Apotek är en liten avdelning med ett stort och viktigt uppdrag. För närvarande arbetar det 11 farmaceuter, 2 apoteksassistenter och 1 chef på arbetsplatsen.

Arbetsbeskrivning

Du kommer främst arbeta med plock och packning av läkemedelsförpackningar. Du kommer hantera dagliga leveranser av läkemedel som ska kontrolleras och packas för vidare transport till beställande avdelning. Arbetet sker emellanåt i högt tempo och enligt beslutade rutiner och checklistor. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår även hantering och påfyllnad av sjukvårdens vätskevagnar detta kan vara fysiskt utmanande. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar. Det kan dock förekomma viss helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi värdesätter kapacitet att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarsfull, serviceinriktad och bidra till en välmående arbetsgrupp. Vi söker dig som nyligen tagit studenten. Kanske har du valt att ta ett sabbatsår inför dina högskolestudier och kan tänka dig ett vikariat hos oss. Erfarenhet av lagerarbete är meriterande och datorvana en nödvändighet. Du bör ha körkort. Du ska trivas med att arbeta i en liten arbetsgrupp, bidra till avdelningens sammanhållning och kunna hantera ett stundom högt tempo. Då vi är en liten enhet där vi litar på och är beroende av varandra är vi väldigt måna om att du ska passa in i gruppen varvid stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Försäljning, inköp, marknadsföring
Yrkeskategori
Apoteksassistent
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 191111. Tidsbegränsad anställning t.o.m. 200831 eller enl. överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2020-08-31
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
1
Publicerad
2019-09-03
Ansök senast
2019-09-15
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Anders Bolin
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455-73 40 23
  • Du når våra fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A899526
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.