ST arbetsmedicin Regionhälsan

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Arbetsbeskrivning

Har du en specialistkompetens i lämplig specialitet och är intresserad av att bli specialist i arbetsmedicin? Vi kan erbjuda unika möjligheter med ett team på 20 personer som arbetar i Regionhälsan och en handledare på plats. Vi har mottagningar i Karlshamn och Karlskrona och arbetet utförs på bägge orterna. Regionhälsan är med i nätverket K2 för interna hälsor i Sveriges kommuner och Regioner och branchorganisationen svensk företagshälsovård. Här finns möjligheter att fördjupa sig i arbetslivsinriktad rehabilitering, arbetsmiljöns påverkan på hälsan och kvalitetsarbete. Det är viktigt för oss att det finns tillräcklig tid till arbetsuppgifterna för god kvalitet. God tillgång till administrativt stöd. Vi lägger upp en utbildningsplan som är anpassad för dig. Som företagshälsa är vi en oberoende expertresurs till Region Blekinge och bidrar med råd och verktyg för ökad hälsa och förbättrad arbetsmiljö till organisation, chefer och medarbetare. Arbetstid, dagtid.

Kvalifikationer

Legitimerad specialistläkare i en lämplig specialitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är önskvärt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
ST-läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionstaben HR-enheten
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön
Löneform: Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-02-14
Ansök senast
2020-03-15
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Ann-Louise Ottosson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 66 02
  • Jonas Andersson
    Blekinge läkarförening
    Telefon: 0455-73 48 22

Ansökan

Referensnummer: A933436
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.