Semestervikariat fysioterapeut, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Sjukgymnastiken på rehabiliteringskliniken och geriatriken tillhör Hälso- och Sjukvårdens område Nära Vård och tillhandahåller fysioterapeut-/sjukgymnastresurser till både öppen- och slutenvården på sjukhuset. Arbetet sker i team med patienten i fokus.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2020 söker vi fysioterapeuter/sjukgymnaster för semestervikariat med placering i Karlskrona respektive Karlshamn. Start under våren med möjlighet till förlängning efter sommaren. Arbetet kan omfatta flera olika verksamheter inom slutenvården och öppenvården.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Är du studerande eller nyutexaminerad fysioterapeut och siktar på att ha din legitimation klar före sommaren är du också välkommen med din ansökan. För att trivas hos oss är det viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
3-6 månader
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
4
Publicerad
2019-12-16
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

 • Sandra Svraka
  Avdelningschef sjukgymnastiken
  Telefon: 0455-73 55 87
  E-post: Sandra Svraka
 • Frode Jadbrant
  Avdelningschef geriatriken
  Telefon: 0455-735632
  E-post: Frode Jadbrant
 • Kerstin Lindblad Åman
  Fysioterapeuterna
  Telefon: 0455-73 49 97

Ansökan

Referensnummer: A922258
Ansök

Övrig information

Urval och tillsättning sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.