Tandläkare Folktandvården Ronneby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården Blekinge med drygt 300 medarbetare är en del av Region Blekinge. Vi har 11 allmäntandvårdskliniker i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vi är stolta över att alla specialiteter finns hos oss i Folktandvården Blekinge. Vi är miljöcertifierad (ISO 14001) Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Vi söker en ny kollega till Folktandvården Ronneby! Idag är vi 5 tandläkare, 4 tandhygienister och 14 tandsköterskor. Några med mångårig erfarenhet och andra som nyligen har påbörjat sin yrkesresa. Vi är ett gott gäng som trivs bra i våra fräscha lokaler. Klinikens patientunderlag ger möjlighet att utveckla sin yrkeskompetens inom olika specialiteter såsom pedodonti, endodonti, protetik mm. Kliniken har även en filial i Bräkne-Hoby. Välkommen med din ansökan.

Arbetsbeskrivning

Vårt arbete präglas av vår vision. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård, hög kvalitet och gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Är du nyutexaminerad ordnar vi handledare som hjälper och stödjer dig för att du ska utvecklas och känna trygghet i din roll som tandläkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en svensk tandläkarlegitimation och kunskaper i svenska motsvarade minst C1-nivå. Du är positiv, engagerad och ser möjligheter. Du kan ta eget ansvar och egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och vill utvecklas inom din profession och som medarbetare. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten på kliniken och vi söker dig som vill vara med och forma klinikens framtid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Ett variationsrikt behandlingspanorama • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm Region Blekinge krigsplacerar sin personal som har tillsvidareanställning

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Antal platser
1
Publicerad
2021-05-12
Ansök senast
2021-06-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1030260
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?