Ortodontist Specialisttandvården Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Arbetsbeskrivning

Specialisttandvården i Blekinge har en mycket stark organisation och två ortodontikliniker centralt i Karlshamn och Karlskrona. Klinikerna har välutvecklade behandlingskoncept, är modernt utrustade och har totalansvaret för all tandreglering i Blekinge, inklusive LKG- och anomalipatienter. Kontakten med allmäntandvården sker bl a genom konsultationsverksamhet och utbildningsinsatser. Vi har regelbundna terapimöten med övriga specialister och ett gott samarbete kring bl a ortognat kirurgi med Käkkirurgiska kliniken i Jönköping.

Kvalifikationer

Du måste ha specialistkompetens inom ortodonti. Du har en god samarbetsförmåga, är engagerad, flexibel och sätter patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Du kommer att vara placerad vid ortodontikliniken i Karlskrona Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Vi söker dig som • kan arbeta i grupp så väl som självständigt • är lösningsorienterad och tar initiativ • ser utmaningar som utvecklingsmöjligheter • sätter patienten i centrum Vi erbjuder dig • förmånlig veckoarbetstid • individuella kompetensutvecklingsmedel • samtliga odontologiska och medicinska specialiteter • löneväxling • friskvård Här hos specialisttandvården i Blekinge kan vi anpassa jobbet så att det passar dig och ditt liv. Heltidstjänst eller annan tjänstgöringsgrad? Är du intresserad så diskuterar vi fram en lösning!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialisttandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-22
Ansök senast
2021-12-15
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1070972
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?