Medicinsk sekreterare till rehabiliteringskliniken i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Rehabiliteringskliniken består av slutenvårdsavdelningar samt arbetsterapi, dietistmottagning, fysioterapi, specialist-, smärt- och cancerrehabilitering. Vår vision är: ”Rehabkliniken är en arbetsplats och verksamhet jag vill tillhöra. Varje möte håller en god kvalitet och tillför mervärde till de inblandade. Det ger mig en känsla av sammanhang. Med samarbete, engagemang och kvalitet gör vi det bästa varje dag för att leva upp till vår vision.” Trivs du med en mix av sluten- och öppenvård, är positiv och flexibel, tycker om att vara ”spindeln i nätet” då kommer du att trivas hos oss.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en sekreterare till vår sekreterargrupp på Rehabkliniken i Karlshamn. Du kommer att arbeta dels på vår slutenvårdsavdelning 20 och dels i öppenvård, mot fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara det administrativa navet och som sekreterare är du en självklar del i arbetet kring patienten. Vad är roligast med vårt jobb? Det är att arbeta tillsammans och skapa kloka administrativa flöden. Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del i patientens väg genom sjukvården. Sekreterargruppen är inne i ett administrativt utvecklingsskede där det finns möjligheter att forma och förbättra våra flöden. Gillar du utveckling och teamarbete, finns det stora möjligheter för dig att vara med och påverka. Vi tror verkligen på utveckling och att bra administration är bra patientsäkerhet!

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska. Du är noggrann, serviceinriktad, strukturerad och har ett gott ordningssinne. Du uppskattar teamarbete men kan även arbeta självständigt. Du känner dig bekväm i den administrativa koordinerande rollen. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning sker löpande. Skicka in din ansökan snarast då vi kommer kalla till intervju och tillsätta tjänsten omgående.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-09-06
Ansök senast
2019-09-29
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 49 79
  E-post: Marie Kantermo
 • Linda Nilsson
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0454- 73 24 67
  E-post: Linda Nilsson
 • Maria Lindström
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0454-73 20 60
  E-post: Maria Lindström
 • Susanne Östlin
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0454-73 25 37
  E-post: Susanne Östlin
 • Camilla Olsson
  Vision
  Telefon: 0454-73 30 23

Ansökan

Referensnummer: A900603
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.