Leg. sjuksköterska till Resursenheten inom Länsgemensam psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi är intresserade och nyfikna på hur du resonerar runt dessa ledstjärnor. Länsgemensam psykiatri, där Resursenheten utgår ifrån, har hela Blekinge som sitt upptagningsområde med drygt 154 000 invånare. Vi har som mål att skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där lagarbete och personcentrerat förhållningssätt står i centrum. Blekingepsykiatrin är välfungerande och bemannad med erfarna och välutbildade medarbetare. Vi arbetar för att skapa en god arbetsmiljö, där möjligheter för utveckling är stor. Vi erbjuder en god möjlighet till kompetensutveckling. Resursenhets uppdrag är att ersätta främst korttidsfrånvaro på avdelningar och mottagningar med olika inriktningar i Blekinge.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins akut- och intensivvårdsavdelning, avdelningsarbete på psykiatriska allvårdsavdelningar, mottagningar inom psykiatrin samt inom barnpsykiatrin. Arbetet innebär kontakter med patienten såväl som med närstående vilket är en viktig del i arbetet. Arbetet i Resursen innebär stor möjlighet till flexibilitet för såväl arbetstagaren som arbetsgivaren. Du arbetar efter ett schema som du själv får planera i 10 veckors intervaller där det ingår dag, kväll -och viss nattjänstgöring. Schemat planeras och därefter görs byten efter verksamheternas behov.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska och om du har erfarenhet av psykiatrisk vård är det en fördel. Specialistutbildning inom psykiatri är önskvärt. Vi söker dig med förmågan att arbeta självständigt men samtidigt ser till gruppens bästa. Vi ser att du är en lyhörd och nyfiken medarbetare med en hög grad av flexibilitet och självinsikt. Körkort B är ett krav finns tillgång tjänstebil då arbetet innebär tjänstgöring även i Karlshamn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Länsgemensam psykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2020-05-15
Ansök senast
2020-05-31
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Ethel Börjesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 60 22
  E-post: Ethel Börjesson
 • Sofie Östblom
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 59 93
  E-post: Sofie Östblom
 • Fredrik Gottfridsson
  Administrativ assistent
  Telefon: 0455-73 58 98
  E-post: Fredrik Gottfridsson

Ansökan

Referensnummer: A955441
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.