Biomedicinska analytiker till avdelningarna Klinisk kemi och Transfusionsmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Nu söker Laboratoriemedicin Blekingesjukhuset Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Karlskrona. Laboratoriemedicin omfattar transfusionsmedicin, klinisk kemi och patologi/cytologi fördelat på 5 avdelningar och ca 120 anställda. Verksamheten är ackrediterad. Vi arbetar utifrån regionens värdegrund Engagemang Samarbete och Kvalité. Goda arbetsförhållanden och god arbetsmiljö är viktiga för oss och vi arbetar för att skapa goda utvecklingsmöjligheter för vår personal. Vi följer den medicinska utvecklingen i syfte att ge våra kunder en god service av hög kvalité.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en avancerad, teknisk och mycket lärorik miljö. Du får en bred introduktion och möjligheter att specialisera dig inom någon av våra processer, så som protein, koagulation, hematologi, kemi, immunologi, flödescytometri, cellmorfologi, tappning, komponentberedning, antikroppsutredningar mm. På klinisk kemi arbetar du med provhantering, automatiserad analysverksamhet inom en rad olika område. I tjänsten ingår tjänstgöring på blodcentralen. Arbetstiderna är dag, kväll, helg och efter introduktionen ingår även nattarbete i anställningen. På transfusionsmedicin arbetar du med rekrytering och tappning av blodgivare, komponentberedning, serologi och antikroppsutredningar. Arbetstid dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker eller blivande legitimerad biomedicinsk analytiker inom en snar framtid Som person är du serviceinriktad, strukturerad, kan anpassa dig till rådande situation samt har förmåga att prioritera i ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och arbete både självständigt och i grupp och att du ser möjligheter i förändringar. Du tycker om att hitta nya lösningar i din vardag och bidrar med konstruktiva förslag på förbättringar och ser det som en självklarhet att man stöttar och hjälper varandra. För att trivas hos oss bör du uppskatta och vara drivande i det samarbete och dialog som finns på kliniken. Du har också en hög grad av servicekänsla som ger våra kunder en god service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi arbetar med individuellt anpassad introduktion i syfte att ge de bästa förutsättningar för dig i ditt arbete. Vi står idag inför stora förändringar då vi snart startar vår automationsbana. Vi behöver dig som gärna antar utmaningen och blir en av oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Naturvetenskapligt arbete
Yrkeskategori
Biomedicinsk analytiker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Laboratoriemedicin
Omfattning
Heltid
Tillträde
Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Schema
Schema
Antal platser
3
Publicerad
2021-09-27
Ansök senast
2021-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Catarina Söderholm
  Verksamhetschef för Laboratoriemedicin
  Telefon: 0455-73 45 66
  E-post: Catarina Söderholm
 • Mikael Johansson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 45 63
 • Carina Löfgren
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 45 70
 • Carina Rosén
  Naturvetarna
  Telefon: 0455-73 45 70

Ansökan

Referensnummer: A1057234
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?