Vikarierande Distriktssköterska eller sjuksköterska till Kallinge vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Kallinge/Bräkne Hoby vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi cirka 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns ca 11 200 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Vi söker vikarierande sjuksköterska/distriktssköterska till vår vårdcentral och kanske är du en av dem som blir vår nya medarbetare på Kallinge/Bräkne Hoby vårdcentral?

Arbetsbeskrivning

Brinner du för primärvård? Då är du varmt välkommen till vårt härliga gäng. Som sjuksköterska på vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera. För dig som är särskilt intresserad av att arbeta med äldre patienter finns det en särskild mottagning för denna patientgrupp. Här blir du en del av vårt härliga team av sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi samarbetar och utbyter erfarenheter och kunskaper med hela arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och är du vidareutbildad till distriktssköterska eller inom vård av äldre med förskrivningsrätt är det meriterande. Erfarenhet av mottagningsarbete är önskvärt. Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till
2020-02-09
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-07
Ansök senast
2019-03-03
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Helena Jardbrink
  Avdelningschef
  Telefon: 0457-73 17 43
  E-post: Helena Jardbrink
 • Jennie Ringborg
  STF Avdelningschef
  E-post: Jennie Ringborg
 • Anette Viktorsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0457-731776

Ansökan

Referensnummer: A849570
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.