Regionhälsan söker företagssköterska

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Regionhälsan är ett team på 21 personer med nio olika professioner som arbetar med hälsofrämjande, förebyggande och efterhjälpande insatser. I detta arbete stödjer vi Region Blekinge att nå sina mål med hälsa och arbetsmiljö. Vi vill arbeta med kontinuitet och kvalitet för att få effekt. Våra mottagningar finns i Karlshamn och Karlskrona. Vi erbjuder arbete i en verksamhet som arbetar med utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Då vi har en medarbetare som går i pension söker vi dig som är positiv och kundinriktad och tycker att det skulle vara intressant och spännande att arbeta på Regionhälsan, med placering främst i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och har regelbunden kontakt med Region Blekinges chefer. Gott teamarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Företagssköterskan är en mycket viktig del i teamet. I arbetet ingår att man är kontaktperson för olika arbetsplatser där man samarbetar kring arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering.

Kvalifikationer

Du bör ha en vidarutbildning till företagssköterska och vi ser gärna att du har några års erfarenhet från arbete med företagshälsovård. Du har ett stort intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett konsultativt sätt. Vi ser gärna att du är drivande, lyhörd och tar initiativ i såväl kundarbetet som det interna teamarbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionstaben
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: enligt överenskommelse.
Lön
Löneform: Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Schema
Arbetstid: Dagtid
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-28
Ansök senast
2019-01-31
Läs mer
http://www.ltblekinge.se

Upplysningar

 • Ann-Louise Ottosson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 66 02
 • Ulrika Leviné
  Företagssköterska
  Telefon: 0454-73 20 06
 • Camilla Perland
  Vårdförbundet
  Telefon: 072-45 23 379

Ansökan

Referensnummer: A839042
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.