Vik medicinsk sekreterare till Barn och ungdomspsykiatrin i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Barn och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vår uppgift är att bedöma, utreda och behandla allvarlig psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Verksamheten består av öppenvårdsmottagningar i Karlshamn, Ronneby och Karlskrona samt mellanvård i Karlshamn och Karlskrona. Mellanvården i Karlskrona finns på Kastanjevillan som också är BUP Blekinges heldygnsvård. Vi är måna om att ha en verksamhet som är flexibel och anpassad för att sätta barnet/ungdomen och familjens behov i focus. Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling.

Arbetsbeskrivning

Medicinska sekreterare har en viktig funktion i kontakten med patienter och är verksamhetens ansikte utåt. Som medicinsk sekreterare är du sekreterare åt alla i teamet. Utöver medicinsk dokumentation ingår receptionsarbete och sedvanliga sekreteraruppgifter såsom brev, kallelser, bokningar, registreringar, remisser och intyg i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Läkarsekreterar-eller medicinsk sekretarexamen. Du skall vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH och kodningsutbildning samt erfarenhet som systemförvaltare är meriterande. Du som söker skall ha lätt för att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Meriterande är kunskap i vårdadministrativa systemet NCS-Cross. Det är viktigt för oss att du är en positiv, samarbetsinriktad, självständig, stresstålig och serviceinriktad person. Är du dessutom flexibel, har lätt för att samarbeta och är bra på att prioritera så är du förmodligen den vi söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomspsykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 190915 eller efter överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Antal platser
1
Publicerad
2019-08-13
Ansök senast
2019-09-01
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Lars Persson
    Avd.chef BUP Kmn mottagning och mellanvård
  • Anna Hansson
    Vision
    Telefon: 0454- 73 34 39

Ansökan

Referensnummer: A895638
Ansök

Övrig information

Vikariatet avser ca 1 år med möjlighet till en tillsvidaretjänst. Då urval, intervjuer sker fortlöpande ber vi dig komma in med din ansökan snarast. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.