Operationsplanerare till Ortopedkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ortopedkliniken vid Blekingesjukhuset bedriver verksamhet i Karlshamn och Karlskrona. Operationsverksamhet finns på båda orterna. Operationsplanerarna ingår i klinikens produktionsplaneringsteam som är en del av Ortopedmottagningen. Som operationsplanerare är man en viktig person för klinikens operationsplanering och produktion. Vi behöver nu rekrytera en ny medarbetare inför framtida pensionsavgång med placering på ortopedmottagningen i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Som operationsplanerare har du uppdraget att ansvara för Ortopedklinikens operationsplanering för slutenvård och öppenvård i Karlshamn och Karlskrona. Delaktiga i sjukhusets utveckling av Operationssamordning. Telefonrådgivning. Det kan bli aktuellt att assistera vid operationer.

Kvalifikationer

Vi söker en person med stort logistiskt kunnande och med fördel legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av operationsplanering och ortopediskt kunnande. Som person har du lätt för att samarbeta, är flexibel och kan arbeta i ett omväxlande tempo. Vidare tycker du om att det händer många saker samtidigt och har förmågan att hålla entusiasmen uppe även i stressade situationer. Du ska lägga stor vikt på det goda patientbemötandet samt ha ett personcentrerat förhållningssätt. Du bidrar med din erfarenhet och idéer till utveckling av vår verksamhet i enlighet med våra mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Lön
Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning och du bör därför ange dina löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-13
Ansök senast
2020-04-05
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Rickard Tuvhag
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 24 40
  • Carina Svensson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0454-73 49 03

Ansökan

Referensnummer: A940713
Ansök

Övrig information

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.