Medicinsk sekreterare till medicinmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Region Blekinge har till uppgift att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets invånare. Vi erbjuder arbete i en organisation där beslutsvägarna är korta och där delaktighet och möjlighet till påverkan är två viktiga inslag. Medicinkliniken bedriver verksamhet vid sjukhusen i Karlskrona och Karlshamn. I medicinkliniken ingår två vårdavdelningar, två mottagningar med flera sektioner, två dialysavdelningar samt patientadministration i Karlskrona och Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett lärorikt och stimulerande arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Arbete kan förekomma inom hela den vårdadministrativa enheten dvs. både på mottagning och vårdavdelning. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev etc. i System Cross.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH- och kodningsutbildning är meriterande. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som servicekänsla, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Annonsen gäller två tjänster med omgående start enl. ö.k. och som kommer pågå fram till 2020-08-31 resp. 2020-04-30
Tidsbegränsad till
2020-04-30
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2019-02-28
Ansök senast
2019-03-24
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Carita Johansson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-734068
 • Malin Andersson
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0455-73 47 57
 • Camilla Olsson
  Vision
  Telefon: 0454-733023

Ansökan

Referensnummer: A854947
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.