ST-läkare Barn- och Ungdomskliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. På Barn- och Ungdomskliniken ger vi vård inom de barn- och ungdomsmedicinska specialiteterna. Vi har dygnet runt verksamhet för de barn/ungdomar 0-18 år som behöver sjukhusets specialiserade vård. Vi har specialistmottagning i Karlshamn och Karlskrona. Slutenvården bedrivs i Karlskrona på barn- och ungdomsavdelningen och neonatalavdelningen med respektive dagvård och neonatal hemsjukvård. Här finns också våra specialpedagoger på lekterapin och sjukhusskolan. Vi har en väl etablerad kvalitetsfilosofi som innefattar Landstinget Blekinges värdegrund: Kvalitet, Samarbete och Engagemang. NOBAB och barnkonventionen är vägledande då vi vidareutvecklar en personcentrerat/familjecentrerat vård. Vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö och möjlighet till utveckling i en organisation som bygger på kunskap. Barn- och ungdomskliniken är en välkomnande klinik där HME (Index Hållbart Medarbetarengagemang) 2018 var 81,4 vilket är ett högt värde som indikerar förändringsbenägenhet och god trivsel.

Arbetsbeskrivning

Barn- och Ungdomsklinken har nu möjlighet att erbjuda 1-2 ST-tjänster i allmän pediatrik. Du kommer att ha omväxlande arbetsuppgifter och utbildning både på Barn- och Ungdomsplanet och Neonatal med det primära målet att vara självständig primärjour. I tjänstgöringen ingår att alla läkare på kliniken deltar i jourlinjerna. Du får utsedd handledare direkt vid anställning och ST-utbildningskontrakt.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med intresse för barn och ungdomsmedicin. Erfarenhet från barn och ungdomsmedicin är meriterande. Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse
Antal platser
2
Publicerad
2018-12-28
Ansök senast
2019-01-20
Läs mer
http://ltblekinge.se

Upplysningar

 • Magnus Ljungcrantz
  Verksamhetschef
  Telefon: 0455-73 42 44
 • Katrin Östlund
  Avdelningschef läkarpersonal
  Telefon: 0455-73 42 64
 • Anna Westrup
  Barnläkare, Repr för BLF
  Telefon: 0455-73 42 46

Ansökan

Referensnummer: A839851
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.