Verksamhetsutvecklare på Musik i Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. På Musik i Blekinge, som är en del av basenhet Kultur och bildning, präglas verksamheten av lust, möjligheter och respekt. Kulturen är en viktig del av ett öppet, demokratiskt och mänskligt samhälle. Musik i Blekinge tar ansvar för de politiska uppdragen och bidrar till att skapa det nya Musiksverige. Därför är Musik i Blekinges uppdrag – att producera, utveckla och stödja professionell scenkonst inom musiken i Region Blekinge – både viktigt och avgörande för såväl invånarna som samhällsinstitutionerna och näringslivet. Vi skapar ett modernt och närvarande professionellt kulturutbud – en förutsättning för en regions möjligheter att växa och utvecklas. Nu söker vi på Musik i Blekinge en verksamhetsutvecklare som ska vara med och utveckla såväl inarbetade musikhändelser, enligt kulturplan och Musik i Blekinges verksamhetsplan, som spännande och utmanande musikprojekt som redan nu är identifierade.

Arbetsbeskrivning

Du ska tillsammans med dina kollegor på Musik i Blekinge driva verksamheten framåt i syfte att skapa ett musikliv som bygger på bredd, mångfald och kvalitet. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att verksamhetsleda större offentliga projekt där ett nära samarbete med såväl regionala/kommunala tjänstepersoner som arrangerande föreningar är en förutsättning. Arbetet innehåller komplexa uppgifter som fodrar förmågan att se till helheten samt att kunna agera såväl självständigt som i grupp. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50 % av en heltid. (Vi arbetar förnärvarande för att få hem projektmedel för nya projekt, vilket kan ge utrymme för att höja sysselsättningsgraden för tjänsten i framöver).

Kvalifikationer

Kompetens och erfarenheter • Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis musik, musikproduktion, projektledning alternativt erfarenhet som kan bedömas likvärdigt. • Du har relevant erfarenhet av projekt- och/eller processledning. • Du har god kunskap om och erfarenhet av arbete inom konstområdet musik. • Det är meriterade om du har arbetar inom offentlig förvaltning och har förståelse för politiskt styrda organisationer. • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. • Det är en fördel om du har B-körkort. Egenskaper Som person är du nyfiken, engagerad och lyhörd och ha förmåga att förstå och hantera den stora bredd av målgrupper som tjänsten riktar sig till. Du trivs i rollen som spindeln i nätet och tar egna initiativ och driver dina projekt självständigt. Det är även viktigt att du har förmåga att se konstområdet Musik ur ett brett perspektiv. Du är trygg i dig själv, ödmjuk inför uppdraget och har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Kultur, media, design
Yrkeskategori
Arrangör, musik
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde till tjänsten under januari 2020. Tjänsten är placerad i Karlskrona. Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-21
Ansök senast
2019-12-08
Läs mer
http://regionblekinge.se
Visa arbetsplats på karta
Visa på karta

Upplysningar

  • Morgan Carlsson
    Länsmusikchef
    Telefon: 0455-73 71 40
  • Christina Vermandis
    SACO
    Telefon: 0455-73 71 59

Ansökan

Referensnummer: A917280
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.