Sjuksköterska till Ortopediska Traumaavdelningen 37 i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska är du närmast ansvarig för patienten. Du ska kunna leda, planera och delta aktivt i all omvårdnad kring patienten - både allmän och specifik och kunna hantera läkemedel. På avdelningen arbetar vi tätt tillsammans i team. Teamen på avdelningen består av en avdelningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. De flesta av våra patienter behöver kommunala insatser efter sjukhusvistelse och som sjuksköterska kommer du att delta i patientens individuella planeringar med kommunen och primärvården. Du ska även kunna handleda studenter. Du förväntas vara delaktig i din egen utveckling, vara bidra tillsammans med övriga personal för att förbättra och utveckla avdelningen.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av vårdavdelning och ortopediskt kunnande är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett empatiskt förhållningssätt och uppskattar samarbete. Du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan behålla lugnet i situationer som kräver det. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Antal platser
2
Publicerad
2021-10-07
Ansök senast
2021-11-07
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Gilda Culpa Bergqvist
    Tf. Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 68 36
  • Maria Sundström
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 49 11

Ansökan

Referensnummer: A1059590
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?