Diabetessköterska till Sölvesborgs vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Sölvesborgs vårdcentral ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi cirka 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns ca 10 400 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Vi ligger i nära anslutning till buss och tåg så det finns bra pendlingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som sjuksköterska hos oss är varierande och innebär arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar med mera. Vi söker nu en kollega till vårt härliga team av distriktssköterskor och sjuksköterskor. Du som söker är sjuksköterska med intresse av eller kunskap om diabetesvård. Meriterande är om du är distriktssköterska eller sjuksköterska med diabetesutbildning. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning till distriktssköterska och/eller vidareutbildning inom diabetes är meriterande. Om du har erfarenhet från primärvård är även det meriterande. Vi välkomnar dig som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Sölvesborg
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2020-01-15
Ansök senast
2020-02-16
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning/Lediga-jobb

Upplysningar

 • Sara Fälth
  Avdelningschef
  Telefon: 0456-73 11 50
  E-post: Sara Fälth
 • Malin Maltestam
  Vårdförbundet
  Telefon: 0456- 73 13 93

Ansökan

Referensnummer: A926265
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.