Medicinsk sekreterare till Vårdadministrationen på Akutmottag. Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken har sekreterare både i Karlskrona och Karlshamn. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi har fasta scheman samt nattkvotsavtal, vilket innebär att du får en bättre återhämtning. Helgtjänstgöring görs två av fem helger. Att vara medicinsk sekreterare på akutmottagningen passar dig som lockas av: VARIATION: Ingen dag är den andra lik inom akutsjukvården. Drygt 100 patienter söker vård hos oss varje dag med olika åkommor och allvarlighetsgrad. Vi har inga fasta akutläkare utan vi får förmånen att arbeta med många olika läkare. UTVECKLING: Vi utvecklar vårt skrivande dagligen då vi arbetar mot alla kliniker i varierande omfattning. Vi har egna ansvarsområden som vi har möjlighet att utveckla och uppdatera. Framtidens akutsjukvård förändras och vi som medicinska sekreterare har en viktig roll i den utvecklingen. Vi arbetar för att införa en kompetensstege för vår yrkesgrupp. TEAMKÄNSLA: Du kommer att vara en av medarbetarna inom vårdadministrationen på akutmottagningen. Här arbetar vi tillsammans med övrig personal, alla professioner är lika viktiga i arbetet. För dig som vill ordnas gemensamma aktiviteter på fritiden. Vi är ett glatt gäng som trivs på vår arbetsplats. Som medicinsk sekreterare hos oss får du vara med och utveckla rutiner och arbetssätt, vi värdesätter dina idéer till utveckling, förändring och förbättring Vi erbjuder dig: • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Friskvårdsbidrag

Arbetsbeskrivning

Receptionsarbete: Registrering av patienter, kassaregistrering av patienter, redovisning till ekonomikontor, post, remissregistrering, telefon, beläggningslista. Journalskrivning i NCS Cross mot samtliga Regionens kliniker. På jourtid: Receptionsarbete och dokumentation enligt ovan - samt support mot övriga kliniker på sjukhuset. Här har vi alla en gång varit nya och på Akutkliniken får du en trygg och grundlig introduktion i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH-utbildning till medicinsk sekreterare alternativ läkarsekreterarutbildning. Kodningsutbildning liksom erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare är meriterande. Du ska vara positiv, flexibel, serviceinriktad, ha lätt för att samarbeta och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Provanställning kan bli aktuellt. Tillträde enligt överenskommelse, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-10-19
Ansök senast
2021-12-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

 • Eva Petersson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 75 49
  E-post: Eva Petersson
 • Marie Bohlin
  Klinikkoordinator
  Telefon: 0455-73 53 68
  E-post: Marie Bohlin
 • Marie Olsson
  Vision
  Telefon: 0455-73 20 75

Ansökan

Referensnummer: A1062102
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?