Sjuksköterskor eller distriktsköterskor till vaccinationsuppdrag

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vill du göra en insats i det viktiga arbetet kring vaccinationerna mot covid-19? Välkommen in med din ansökan till oss! Region Blekinge har fortfarande ett stort behov av personal till vårt vaccinationsuppdrag . Uppdraget innebär att tillsammans med kollegor vaccinera samtliga målgrupper på våra vårdcentraler, på länets skolor samt annan lokal där vaccination utförs. Det kan gälla från en till flera dagar i veckan dagtid, kvällstid och eventuellt helger. Du får utbildning och introduktion inför ditt uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska, sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller barnmorska. Du kommer att möta patienter, anhöriga, kollegor och andra samarbetspartners vilket ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga, gott bemötande och goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Tillsättning sker löpande så ansök gärna idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Omgående.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
10
Publicerad
2021-11-19
Ansök senast
2022-01-02
Läs mer
https://regionblekinge.se/halsa-och-vard/information-om-coronaviruset/vaccination-mot-covid-19.html

Upplysningar

  • Personal vaccin
    Telefon: personal.vaccin@regionblekinge.se

Ansökan

Referensnummer: A1064439
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?