Anestesisjuksköterska till Thoraxcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Thoraxcentrum ger Blekinge och Kronobergs invånare tillgång till högspecialiserad hjärtkirurgisk- och lungkirurgisk sjukvård. Thoraxcentrum har ca 200 medarbetare och är en multidisciplinär klinik, med vårdavdelningar, mottagningsverksamhet, operationsverksamhet, intensivvårdsavdelning och röntgenavdelning. Allt inom den egna kliniken. Utöver hjärt- och lungkirurgin bedrivs även högspecialiserad och specialiserad vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, kardiologi/PCI och TAVI.

Arbetsbeskrivning

På thoraxoperation genomför vi hjärt-, lung- och pacemaker kirurg. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Som anestesisjuksköterska arbetar du tillsammans med operationssjuksköterska, operatörer, anestesiolog samt perfusionist i ett team. Operationslaget kan se olika ut beroende på vilket ingrepp som genomförs. Anestesisjuksköterskan är även involverad i interventions och ablationsverksamheten på thoraxröntgen vid akuta tillstånd eller när behov bedöms finnas. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete. Du får arbeta i ett glatt gäng, där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. När du börjar hos oss får du individuell inskolning med erfarna kollegor som stöd och kontinuerlig kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du ska ha svensk sjuksköterskelegitimation och vara specialistutbildad inom anestesisjukvård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbete i team. Erfarenhet av anestesisjukvård är meriterande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Anestesisjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Thoraxcentrum
Omfattning
Heltid
Tillträde
I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-12
Ansök senast
2019-11-30
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Anki Olsson
  Avdelningschef Thoraxoperation
  Telefon: 0455-73 50 95
  E-post: Anki Olsson
 • Emma Mattsson
  Vårdförbundet Thorax
  Telefon: 0455-73 51 19

Ansökan

Referensnummer: A885901
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.