Semestervikariat arbetsterapeut till Blekingesjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Arbetsterapiavdelningarna på Blekingesjukhuset i Karlskrona och Karlshamn tillhandahåller arbetsterapiresurser till ett flertal kliniker. Vi värdesätter nytänkande, initiativ och vår strävan är att varje medarbetare ska vara aktiv i sitt eget lärande och vilja bidra till verksamhetens utveckling. Som medarbetare har du goda möjligheter till kompetensutveckling och du får många kompetenta kollegor som vid behov ger dig handledning, råd och stöd. Det finns en gedigen samlad erfarenhet inom vår enhet som består av arbetsterapeuter, arbetsterapibiträden och teknisk instruktör. Hos oss får du omväxlande arbetsdagar med tillfällen till skratt och glädje tillsammans med härliga kollegor!

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2019 söker Arbetsterapiavdelningarna på Blekingesjukhuset i Karlskrona och Karlshamn vikarierande arbetsterapeuter. Arbetet kan omfatta flera olika verksamheter inom slutenvården.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Nyutexaminerad arbetsterapeut i väntan på leg är också välkommen att söka. Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Arbetsterapeut
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat med eventuell möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.
Varaktighet
3-6 månader
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2018-12-14
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning/Lediga-jobb/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A836977
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.