Medicinsk sekreterare till Rehabenheten Linden

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Rehabenheten Lindens lokaler ligger i Asarum i en lugn miljö med nära till natur. Du kommer arbeta tillsammans med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeut och psykiatrisköterskor. Vi söker en medicinsk sekreterare då en av våra medarbetare ska gå i pension. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare på Rehab Linden får du möjlighet att jobba med andra arbetsuppgifter än vad en medicinsk sekreterare i primärvården vanligtvis jobbar med. I arbetsuppgifterna ingår att vara ansvarig för sjukgymnasternas och arbetsterapeutens callback, att vara miljöombud samt att sköta beställningar och andra administrativa uppgifter. I nuläget ingår inte skrivande av diktat i arbetsuppgifterna. Vi har ett samarbete med Samaritens och Brunnsgårdens vårdcentraler men även med övriga rehabenheter i primärvården samt andra aktörer inom Region Blekinge som till exempel Kvinnohälsovården och psykiatrin. Som anställd i Region Blekinge har du en mängd förmåner bla friskvårdsbidrag och möjlighet till gratis träning på något av våra gymanläggningar.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare. Vi tar gärna emot nyexaminerade kollegor som vill arbeta i primärvården. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är flexibel och att du vill vara med och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-15
Ansök senast
2021-07-31
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Rehabiliteringsmottagningen-LInden/

Upplysningar

 • Marcus Bencker
  Avdelningschef
  Telefon: 0457-73 14 91
 • Sandra Hiller
  Fysioterapeuterna
  Telefon: 0454-73 34 70
 • Ingalill Sjöbäck
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0454-73 34 68

Ansökan

Referensnummer: A1038928
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?