Semestervikarie till bårhuset, avdelningen för klinisk patologi och cytologi

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Avdelningen för klinisk patologi och cytologi på Blekingesjukhuset söker semestervikarie till bårhuset. Avdelningen är en länsövergripande enhet inom Laboratoriemedicin i Blekinge. Inom klinisk patologi och cytologi är cancerdiagnostik vårt största arbetsområde, men vi ansvarar även för punktionsmottagning samt obduktion och bårhusverksamhet. På vår enhet arbetar cirka 25 personer vilka utgörs av biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, läkare, läkarsekreterare och bårhustekniker.

Arbetsbeskrivning

Som semestervikarie på bårhuset kommer du att vara ett stöd för bårhusteknikerna. Arbetet består av att ta hand om avlidna, dokumentera in och utskrivningar i labdatasystem, utlämning av patienter till begravningsbyråer, transporter till och från obduktion i Kalmar samt assistans inför avsked. I bårhusarbetet ingår kontakt med anhöriga, sjukvårdspersonal, begravningsbyråer, transportörer, sjukhuskyrkan med flera.

Kvalifikationer

B-körkort är ett krav. Undersköterskeutbildning eller annan likvärdig utbildning är meriterande, men då etik, värdigt förhållningssätt till avlidna och hänsynsfullt bemötande av medmänniskor genomsyrar arbetet på bårhuset lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är noggrann, har god samarbetsförmåga och förstår vikten av god kommunikation för att kunna prestera ett resultat av hög kvalité och bidra till en god stämning i arbetsteamet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Obduktionsbiträde
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Laboratoriemedicin
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-10
Ansök senast
2019-02-24
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss.

Upplysningar

  • Jessica Isaksson
    Tf avdelningschef Klinisk patologi och cytologi
    Telefon: 0455-73 49 43
  • Marcus Mattsson
    Kommunal

Ansökan

Referensnummer: A850186
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.