Biomedicinsk analytiker till klinisk patologi och cytologi Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Hos oss är det viktigt att både kunna arbeta självständigt samtidigt som du arbetar bra i en grupp. Arbetet inom laboratoriet består huvudsakligen av vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett kliniskt patologilaboratorium såsom nedläggning, utskärning, snittning, färgning men även immunhistokemi och specialistutskärning. Finns även möjlighet till att handleda studenter. Vi erbjuder fortbildning i form av intern föreläsning och kurser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker. Som person är du noggrann, strukturerad, utåtriktad, positiv och tycker om att arbeta med varierande metoder och arbetsuppgifter. Du har förmåga att arbeta självständigt men har även en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i grupp. En positiv inställning till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete värderas också högt. Avdelningen är ackrediterad av Swedac, därför är kvalitet något vi värderar mycket högt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Naturvetenskapligt arbete
Yrkeskategori
Biomedicinsk analytiker
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Laboratoriemedicin
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2021-12-31
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-04
Ansök senast
2021-06-23
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Marcus Mattsson
  Tf avdelningschef
  Telefon: 0455-73 49 43
  E-post: Marcus Mattsson
 • Sadbere Maxhuni
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 49 46

Ansökan

Referensnummer: A1036455
Ansök

Övrig information

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?