Sjuksköterska/koordinator till Smärtrehab dagtid

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Teambaserad smärtrehabilitering, ett intressant och spännande arbetsfält. Multimodal rehabilitering är effektivare än standardiserad vård, det vet vi. Kärnan i Rehabiliteringsklinikens verksamhet är våra multimodala team. Nu söker vi en koordinator / sjuksköterska till ett av våra team i Karlshamn. Som sjuksköterska har du en koordinerande roll där patientens samlade rehabilitering är i centrum. Det behandlande teamet som du ingår i består förutom sjuksköterska även av arbetsterapeut, kurator, läkare, sekreterare, administrativ personal och sjukgymnast. Som koordinator i teamet planerar och administrerar du flödet runt patienterna. Du planerar och deltar i smärthanteringskurser, introduktionsträffar, avsluts- och överföringsmöten samt kvalitetsarbete inom NRS (Nationellt register för smärtrehabilitering). Tillsammans med patienten och teamet skapar ni patientens individuella rehabiliteringsplan. Du är helt klart spindeln i nätet, har en viktig roll för helheten och ser till att det flyter på. Vi har ett genomgående beteendeinriktat, kognitivt förhållningssätt med en aktiv patient som tar ansvar för sin rehabilitering. Som sjuksköterska har du, tillsammans med övriga teammedlemmar, en viktig roll i patientens smärthanteringsprocess. Teamets patientkontakter sker både individuellt och i grupp. Dina patientkontakter sker genom din koordinerande roll samt genom föreläsningar till patienterna i grupp och individuellt. Ämnet är då levnadsvanor och livstilsförändringar. Under jul- och nyårshelgerna och sommarperioden stänger vi vår verksamhet. Teamet arbetar då mot övriga sjukhuset och som sjuksköterska kommer du att tjänstgöra inom Rehabiliteringsklinikens slutenvård. Du erbjuds ett spännande arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med härliga, engagerade och kompetenta teamkollegor. Vi arbetar med ständiga förbättringar i stort som smått. Under 2020 har vi börjat digitalisera en del av vår verksamhet med förinspelade föreläsningar och uppkopplade möten. Ett arbete som gett god utdelning. Vår digitala utveckling innebär även att det finns möjlighet att arbeta hemifrån någon dag, när verksamheten så tillåter.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska och har ett stort intresse för patientgruppen. Du uppskattar administrativt arbete, är strukturerad och har ett gott ordningssinne. Du känner dig bekväm med både individuella patientkontakter och med att handleda patienter i grupp. Det är meriterande om du har kompetens inom smärtområdet, uppskattar teamarbete, gärna inom rehabilitering samt trivs med utvecklingsarbete. Du uppskattar kombinationen dagtid öppenvård med viss tjänstgöring inom vår slutenvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Under sensommaren 2021 enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-21
Ansök senast
2021-07-25
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-734979
 • Annelie Ström
  Kurator/psykoterapeut
  Telefon: 0454-73 24 68
  E-post: Annelie Ström
 • Ute Klemt Andersson
  Sjuksköterska Smärt- och cancerrehab
  Telefon: 0454-732490
  E-post: Ute Klemt Andersson
 • Anna Ohlsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-732054
  E-post: Anna Ohlsson
 • Ia Lindqvist
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 20 61
  E-post: Ia Lindqvist

Ansökan

Referensnummer: A1040451
Ansök

Övrig information

Anställningsintervjuer kommer att hållas under vecka 30 Rekryterande avdelningschef, semester t om 2021-07-25 Marie Kantermo Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?