Medicinsk sekreterare och SVF-koordinator/med.sek till kirurgkliniken i Karlshamn eller Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Den ena tjänsten är på 100% men fördelat på varannan vecka SVF (standardiserat vårdförlopp)-koordinator och varannan vecka medicinsk sekreterare inom teamet urologi. Den andra tjänsten är på 100 % som medicinsk sekreterare inom teamet urologi. Tjänstgöringsort Karlskrona eller Karlshamn enl. överenskommelse. Tjänsten som SVF (standardiserat vårdförlopp)-koordinator 50% innebär att boka in undersökningar i utvalda vårdförlopp (urologi och tarm) samt följa tillgänglighet och aktuella väntetider. Du ser till att patienten får information om sina undersökningar, att vårdförloppen följs och att beställda undersökningar genomförs. Som SVF-koordinatorn avlastar du kontaktsjuksköterskorna inom urologi- och tarmsektionen. Du registrerar nationellt och följer ledtider för kirurgklinikens samtliga 16 förlopp. I tjänsten ingår även att utbilda/handleda och vara ett stöd för klinikens medicinska sekreterare, som samtliga SVF-kodar. Det förväntas att du ska finnas tillgänglig via telefon under kontorstider måndag-fredag hela året. I tjänsten som medicinsk sekreterare 50%/100% inom teamet urologi är arbetsuppgifterna omväxlande och emellanåt är det högt tempo. Vi utför olika typer av administration: dokumentering i journalsystemet NCS-Cross, MDK (multidisciplinär konferens), registrering i kvalitetsregister, SVF-registrering, sjukdomsklassificering och att vara ett administrativt stöd för andra yrkesgrupper på kirurgkliniken. Vi samarbetar med länets YH-utbildning och du kommer att ges möjlighet att handleda våra medicinska sekreterarstudenter. Det finns möjlighet till distansarbete upp till två dagar i veckan, under förutsättning att det fungerar inom den verksamhet du ger service till.

Kvalifikationer

Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Fördel om du har utbildning i sjukdomsklassificering. Har kunskap om standardiserade vårdförlopp. Arbetet ställer höga krav på god telefonvana, servicekänsla, flexibilitet, samarbets- och initiativförmåga samt självständighet. Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter, är öppen för förändringar och utveckling av ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet meriteras. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kirurgikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-10-04
Ansök senast
2021-10-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1058065
Ansök

Övrig information

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?