Specialistpsykolog till Vuxenpsykiatrin Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Psykiatriska mottagningen i Karlshamn verkar för kommunen Karlshamn med ett upptagningsområde på cirka 30 000 invånare. Kliniken består av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström och av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. På kliniken finns också DBT team och Akut- och rådgivningsteam.

Arbetsbeskrivning

Som specialistpsykolog kommer arbetsuppgifterna bestå av bedömning, utredningsarbete, diagnostik och behandlingsarbete, där du även ska kunna ta de mer komplexa ärendena. Du kommer att bidra med dina specialistkunskaper till kollegor och kunna bidra med en fördjupad handledning till PTP-psykologer och psykologkandidater. I arbetet ingår även att utvärdera och följa upp t.ex. behandlingsinsatser och metoder inom ditt specialistområde. Det är även viktigt att du upprätthåller ett vetenskapligt förhållningssätt genom att vara ständigt uppdaterad inom forskning och vetenskap, metod och behandlingsutveckling och sprider kunskapen inom ditt område till kollegor och verksamhet. Möjlighet till forskning finns. Placeringen är på vuxenpsykiatriska mottagningen i Karlshamn.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog och specialistbehörig med inriktning kliniskt arbete enligt Sveriges Psykologförbund. Du bör ha erfarenhet av patientarbete som psykolog i psykiatrisk verksamhet. I övrigt krävs ett stort engagemang, en god samverkansförmåga och att kunna dela med dig av kunskap och information. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Klinisk psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri väst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-01
Ansök senast
2019-03-03
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Karin Magnusson
  Verksamhetschef, VUP Väst
  Telefon: 0454-73 12 27
  E-post: Karin Magnusson
 • Camilla Karlsson
  Avdelningschef mottagningen Karlshamn
  Telefon: 0454-73 28 22
  E-post: Camilla Karlsson
 • Ekatarina Johansson
  Psykolog
  Telefon: 0454-73 28 54

Ansökan

Referensnummer: A848139
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.