Ortopedtekniker till Ortopedtekniskt Centrum i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Bli en del av vårt team: På ortopedtekniskt centrum är vi ett team som präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Vi är en jämlik arbetsgrupp med stor åldersspridning och olika bakgrund. Detta gör att vi har högt i tak och en god social arbetsmiljö. Ortopedtekniskt centrum är en del av ortopedkliniken på Blekingesjukhuset, vi har verksamhet i Karlskrona och Karlshamn. Hösten 2018 flyttade vi in i nya lokaler som är anpassade för vår verksamhet med fokus på arbetsmiljö och modern teknik. Här kommer du att ha många möjligheter att utvecklas då vi är engagerade inom ortopedteknikens alla verksamhetsområden. Vi har ett nära samarbete med Blekinge Tekniska Högskola och just nu har vi ett projekt kring 3D-printning.

Arbetsbeskrivning

Som ortopedtekniker kommer du att arbeta brett med många typer av hjälpmedel. Du kommer få använda dina tekniska och biomekaniska kunskaper för att tillverka och anpassa olika hjälpmedel. Oavsett område kommer du att arbeta både självständigt och i team. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt med ett högt ansvarstagande men även stor frihet att vara kreativa. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en trivsam miljö och ett trevligt arbetsteam där vi skräddarsyr din introduktionsperiod.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen inom ortopedteknik eller liknande. Vi önskar att du är positiv och tycker om problemlösning. Arbetet kräver att du är serviceinriktad, tar ansvar och är engagerad. Flexibilitet är en självklarhet. Några års erfarenhet är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera tillsammans med våra medarbetare, därav läggs stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens. Körkort är önskvärt men inget krav. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Tekniskt arbete
Yrkeskategori
Ortopedtekniker
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning. Urval sker löpande.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-07-15
Ansök senast
2021-08-15
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Sara Azhmi
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-736346
  E-post: Sara Azhmi
 • Michael Fertig
  Ställföreträdande avdelningschef
  Telefon: 0455-736349
  E-post: Michael Fertig
 • Elna Normann
  Sveriges Ingenjörer & Skyddsombud
  E-post: Elna Normann
 • Kommunal
  Telefon: 0455-73 66 67
  E-post: Kommunal

Ansökan

Referensnummer: A1045134
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?