Biomedicinsk analytiker till klinisk patologi och cytologi i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Nu söker Laboratoriemedicin en Biomedicinska analytiker till Klinisk patologi och cytologi. Avdelningen är en länsövergripande enhet inom Laboratoriemedicin på Blekingesjukhuset som arbetar med sjukvårdsdiagnostik av vävnader och cellprover. Vi ansvarar även för punktionsmottagning samt obduktion och bårhusverksamhet. På vår enhet arbetar cirka 25 personer vilka utgörs av biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, läkare, medicinska sekreterare, laboratorieassistent och bårhustekniker. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din erfarenhet och kompetens. Avdelningen kommer i september 2021 öppna upp i helt nybyggda lokaler anpassade för verksamheten. Här får du en ljus och fräsch arbetsplats och ett arbetsteam som verkligen trivs ihop. Vi arbetar dagtid och tillämpar flextid.

Arbetsbeskrivning

Hos oss är det viktigt att både kunna arbeta självständigt samtidigt som du fungerar bra i en grupp. Arbetet inom laboratoriet består huvudsakligen av vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett kliniskt patologilaboratorium såsom nedläggning, utskärning, snittning, färgning, preparering av cytologiska prover men även immunhistokemi och specialistutskärning. Här finns även möjlighet till att handleda studenter samt till egna ansvarsområden. Vi erbjuder en individuell introduktion baserad på tidigare erfarenhet och kompetens samt möjlighet att delta i externa kurser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker eller blir färdigutbildad/legitimerad inom kort. Som person är du noggrann, strukturerad och positiv. Du tycker om att arbeta med varierande metoder och arbetsuppgifter vilka du löser effektivt med din goda prioriteringsförmåga. En positiv inställning till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete är önskvärt. Avdelningen är ackrediterad av Swedac, och kvalitet värderar vi mycket högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Naturvetenskapligt arbete
Yrkeskategori
Biomedicinsk analytiker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Laboratoriemedicin
Omfattning
Heltid
Tillträde
Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-07-16
Ansök senast
2021-09-30
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Marcus Mattsson
  Tf avdelningschef
  Telefon: 0455-73 49 43
  E-post: Marcus Mattsson
 • Sadbere Maxhuni
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 49 46

Ansökan

Referensnummer: A1045113
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?