Administratör, Specialisttandvården Blekingesjukhuset Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Specialisttandvårdens avdelning för de odontologiska specialiteterna parodontologi, pedodonti, oral protetik och endodonti på Blekingesjukhuset i Karlskrona är en av fyra avdelningar inom folktandvårdens specialisttandvård i Blekinge. Avdelningen arbetar med planerad, högspecialiserad tandvård för barn och vuxna inom de fyra ämnesområdena med hela Blekinge som upptagningsområde. Här arbetar vår kommande administratör i ljusa lokaler måndag tom fredag utan jour eller helgberedskap. Varje arbetsdag börjar med ett morgonmöte för att belysa dagens utmaningar, för att hitta förbättringar och för att skapa korta beslutsvägar. Vi ser oss alla som viktiga pusselbitar i det som vi gemensamt skapar och utvecklar på vår arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår i en reception för specialisttandvård sedvanliga administrativa arbetsuppgifter så som patientregistrering, bokning/bevakning, posthantering, remisshantering, kvalitetsregistrering och diagnosregistrering etc. Receptionsarbete med kassahantering kan förekomma. Vi är speciellt stolta över att kunna erbjuda följande • En mycket god arbetsmiljö som vi värnar om tillsammans • Massage och friskvård • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Goda utvecklingsmöjligheter • Dagliga morgonmöten med sekreterare och assisterande personal

Kvalifikationer

Vi tänker oss att du som söker kan vara tandsköterska till professionen med erfarenhet och intresse för administrativt arbete alternativt utbildad i Hälso-och sjukvårdsadministration 80p KY eller har en godkänd utbildning som medicinsk-/läkarsekreterare eller har en vårdadministratörsutbildning. Du behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift. Tidigare yrkeserfarenhet inom tandvård ses som en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-22
Ansök senast
2019-11-15
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Göran Palm
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 10 89
  E-post: Göran Palm
 • Ingmari Österström
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0455-73 10 89
  E-post: Ingmari Österström
 • Carina Enocksson
  Vision
  Telefon: 0455-73 10 85
  E-post: Carina Enocksson

Ansökan

Referensnummer: A910606
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.