Semestervikariat som Röntgensjuksköterskor

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Röntgenkliniken har verksamhet på två orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder är både offentliga och privata och ställer höga krav på oss. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. På röntgenkliniken finns möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, interventioner,magnetkameraundersökningar och nuklearmedicin. Verksamheten bedrivs mestadels dagtid men även dygnet runt alla dagar året om. Vi arbetar i ett gemensamt RIS/PACS från Sectra.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2021 söker Region Blekinge vikarierande röntgensjuksköterskor för semestervikariat som vill arbeta med oss utifrån vår värdegrund - engagemang, samarbete och kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller som studerar till röntgensjuksköterska. Om du är studerande; ange vilken termin du läser i din ansökan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Röntgensjuksköterska
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Ev. finns möjlighet till tillsvidareanställning. Rekrytering sker löpande, men ansök senast 2021-03-31. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
7
Publicerad
2020-12-17
Ansök senast
2021-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Du når våra HR-konsulter via vår växel 0455-731000
  • Du når våra fackliga representanter via vår växel 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A991908
Ansök

Övrig information

Tack för att du ansöker via länken i denna annons. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?