Medicinsk sekreterare till rehabiliteringskliniken, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Rehabiliteringskliniken består av slutenvårdsavdelningar samt arbetsterapi, dietistmottagning, sjukgymnastik, specialist-, smärt- och cancerrehab. Tillsammans är vi ett härligt, kompetent gäng som gillar utmaningar. Trivs du med en mix av sluten- och öppenvård, är positiv och flexibel, tycker om att vara ”spindeln i nätet” då kommer du att trivas hos oss.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en medicinsk sekreterare till vår sekreterargrupp på rehabiliteringskliniken i Karlshamn. Du kommer att arbeta både med sluten- och öppenvård. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara det administrativa navet och som sekreterare är du uppskattad i arbetet runt patienten. Vad är roligast med vårt jobb? Det är att arbeta tillsammans och skapa kloka administrativa flöden. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig del i patientens väg genom sjukvården. Sekreterargruppen är inne i ett administrativt utvecklingsskede. Du kommer att vara med och forma och förbättra våra flöden. Gillar du utveckling finns det stora möjligheter för dig att vara med och påverka. Bra administration är bra patientsäkerhet! Vad är största utmaningen med jobbet? Den största utmaningen är att få ihop alla pusselbitar. Ibland spelar det ingen roll hur noga vi planerar, men tillsammans löser vi det mesta. Vår vision är: Rehabkliniken är en arbetsplats och verksamhet jag vill tillhöra. Varje möte håller en god kvalitet och tillför mervärde till de inblandade. Det ger mig en känsla av sammanhang. Med samarbete, engagemang och kvalitet gör vi det bästa varje dag för att leva upp till vår vision.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i svenska och känner dig bekväm med den administrativa, koordinerande rollen. Du är strukturerad och har ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du uppskattar samarbete och trivs med utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Urval och tillsättning sker löpande. Skicka in din ansökan snarast då vi kommer att kalla till intervju och tillsätta tjänsten så fort vi har rätt kandidat.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-27
Ansök senast
2019-03-17
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 49 79
  E-post: Marie Kantermo
 • Vision Centralt
  Telefon: 0454-73 30 21
 • Linda Nilsson
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0454- 73 24 67
  E-post: Linda Nilsson
 • Susanne Östlin
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0454-73 25 37
  E-post: Susanne Östlin

Ansökan

Referensnummer: A854874
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.