Medicinsk sekreterare till Barn- och Ungdomskliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som sekreterare på Barn- och Ungdomskliniken är du en del av vår administrativa service och kunskapsfunktion på kliniken. Du kommer att arbeta med journalskrivning, post, telefon och i övrigt förekommande sekreteraruppgifter och till viss del även receptionsarbete. I arbetsuppgifterna ingår även bokning samt ombokning av patienter. Vi sitter tillsammans i kontorslandskap på barnplanet och har ett nära samarbete med övrig personal. Vi har verksamhet både i Karlskrona och Karlshamn. Arbetsplats/ort är i huvudsak Karlskrona men arbete kan förekomma i Karlshamn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd YH-utbildning till medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterare. Kodningsutbildning är meriterande. Önskvärt är goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi samt Officepaket. Det är en fördel om du har jobbat i NCS Cross. Du skall vara positiv, flexibel och serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Rekrytering och tillsättning sker löpande. Vid tillsvidareanställning medföljer en skyldighet att krigsplaceras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-15
Ansök senast
2021-12-05
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Elisabeth Håkansson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 42 35
  • Camilla Olsson
    Vision
    Telefon: 0454-73 30 23

Ansökan

Referensnummer: A1068812
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?