Psykolog till Vuxenpsykiatrin, mottagningen i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Psykiatriska mottagningen i Karlshamn verkar för kommunen Karlshamn med ett upptagningsområde på cirka 30 000 invånare. Kliniken, vuxenpsykiatrin väst, består av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström och av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är leg. psykolog. Vi ser att du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Psykoterapeutiskt behandlingsarbete, neuropsykologiskt utredningsarbete, psykiatriska bedömningar och diagnostik. Som psykolog hos oss kommer du, förutom ett spännande och utvecklande arbete, också att erbjudas specifika yrkesträffar och kontinuerlig handledning. Du har intresse av att utveckla vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete samt intresse för och erfarenhet av neuropsykologiskt utredningsarbete är meriterande. På våra mottagningar arbetar vi i team och en förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt!
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-28
Ansök senast
2021-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Rune Olsson
  Avdelningschef mottagningen Sölvesborg-Karlshamn
  Telefon: 0456-731224
  E-post: Rune Olsson
 • Daniel Wallin
  Psykolog
  Telefon: 0454-732828

Ansökan

Referensnummer: A1065205
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?