Tandhygienist Folktandvården Bräkne-Hoby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården Blekinge är en del av Region Blekinge. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. Om arbetsplatsen: Folktandvården Bräkne-Hoby är en mindre klinik där arbetslaget arbetar tätt tillsammans. På kliniken arbetar idag två tandläkare och tre tandsköterskor och det råder mycket god stämning och samarbete. Kliniken är en filial till Folktandvården Ronneby och det förekommer ett gott samarbete mellan klinikerna och tjänstgöring på Ronnebykliniken kan förekomma. I samhället finns de lokala affärerna och järnvägsstation på Blekinge kustbana. Bräkne-Hoby är ett idylliskt samhälle med närhet till större städer såsom Karlshamn och Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Arbetet på kliniken präglas av Folktandvården Blekinges vision Frisk mun för alla. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård, hög kvalité och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Vi erbjuder Dig: - Ett kamratligt arbetsgäng - Introduktionsprogram - Bra utvecklingsmöjligheter - Egna utbildningsmedel - Massage och friskvårdsbidrag Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom den här introduktionen får du en god inblick i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Du är positiv, kan ta eget ansvar och egna initiativ. Du har lätt att samarbeta med andra. Du vill utvecklas inom din profession och som medarbetare. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten på kliniken och vi söker dig som vill vara med och forma klinikens framtid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandhygienist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-29
Ansök senast
2021-08-15
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Bea Bacaj
  Avdelningschef
  E-post: Bea Bacaj
 • Lina Bölja
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0457-73 18 40
 • Sofia Henriksson
  SRAT
  E-post: Sofia Henriksson
 • Marie Alfredsson
  Vision
  Telefon: 0457-73 18 40

Ansökan

Referensnummer: A1042163
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?