Lungläkare, specialist i lungmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinge är ett av de mindre regionerna med korta beslutsvägar, ett gott samarbetsklimat, påverkansmöjligheter och en hög grad delaktighet bland medarbetarna. Medicinkliniken är Hälso- och sjukvårdens största klinik bestående av tio sektioner/medicinska specialiteter, med verksamheter i både Karlshamn och Karlskrona. Lungsektionen är en av våra sektioner och tjänsten innebär möjlighet till placering på båda orterna.

Arbetsbeskrivning

Vi söker Dig som vill vara med i vår team och utveckla vidare verksamhet. Som specialistläkare i lungmedicin/överläkare kommer Du självständigt sköta internmedicinsk vårdavdelning med inriktning på lungsjukdomar samt arbeta på lungmottagning och lungdagvård med såväl cancerpatienter som övriga lungmedicinska patienter. Du kommer också att ha tillgång till att arbeta med EBUS. Thoraxkirurgi finns i Karlskrona som verksamhet på sjukhuset.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad läkare med goda kunskaper i svenska språket med specialistkompetens inom internmedicin och/eller lungmedicin. Erfarenhet av cancerutredning och behandling samt bronkoskopi är önskvärt. Som person har du lätt för att sammarbeta och tycker om att arbeta i team tillsammans med andra yrkesgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lön
Individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2020-12-16
Ansök senast
2021-01-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Malgorzata Zietara
  Sektionsansvarig läkare lungmedicin
  Telefon: 0455-73 46 89
  E-post: Malgorzata Zietara
 • Katharina Darlison
  Läkarchef Karlshamn
  Telefon: 0454-73231
  E-post: Katharina Darlison
 • Carina Ingemansson
  Tf veksamhetschef
  Telefon: 0455-73 41 10
  E-post: Carina Ingemansson

Ansökan

Referensnummer: A994345
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?