Semestervikariat kallskänka till Café och butik, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, måltid, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Enheten för logistik och måltidsservice består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. På avdelningen Café och butik arbetar idag 10 medarbetare fördelade på café/butik på sjukhuset samt på konferensanläggningen Wämö center i Karlskrona. Verksamheten är inriktad både mot Regionanställda och besökare. Vår arbetsplats präglas starkt av samarbete och ett hälsofrämjande arbetssätt och vi söker nu sommarvikarier till vår avdelning.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som kallskänka kommer du att göra sallader, smörgåsar och pajer och stå i cafeterians kassa. Du kommer även att hantera beställningar till våra leverantörer, planera matsedlar och utföra konferensleveranser. Utöver detta kommer du att göra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom caféverksamheten, som egenkontroller och liknande.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara utbildad kock eller kallskänka eller ha motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket, kassavana samt datorvana då beställningarna sker elektroniskt. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp och vi vill att du är ansvarskännande i ditt arbetssätt oavsett vem du jobbar med. Du behöver vara serviceinriktad, ha lätt för att ställa om till nya situationer samt vara stresstålig. Vi tror också att du har en positiv syn på människor och arbete och tycker, som vi, att det ska vara roligt att gå till jobbet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hotell, restaurang, storhushåll
Yrkeskategori
Kallskänka
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Enheten för logistik och måltidsservice
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2021-08-31
Antal platser
4
Publicerad
2020-12-10
Ansök senast
2021-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

  • Håkan Hallengren
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 67 08
  • Susanne Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A992801
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?