Avdelningschef till Brunnsgårdens vårdcentral i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Chefskap i Region Blekinge består dels av en arbetsgivarroll, dels av en ledarroll. Båda är lika viktiga, att i arbetsgivarrollen vara regionens företrädare och att i ledarrollen stimulera, engagera och uppmuntra medarbetarna så att verksamheten utvecklas och förbättras. Vi söker dig med intresse och förmåga till ett aktivt och lyhört ledarskap Du drivs av att jobba målmedvetet i en dynamisk miljö med högt tempo och uppskattar de möjligheter till relationsskapande och samarbete som ledarskapet ger. Du har förmåga att entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du stimuleras av nya utmaningar och vill initiera och driva förändrings- och utvecklingsarbete. Du ingår i en ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef, avdelningschefer där vi har ett öppet och prestigelöst klimat. För att stötta och utveckla ditt ledarskap erbjuder region Blekinge chefsutbildningar, vidare finns olika stödfunktioner som stöttar dig i ditt arbete. Som avdelningschef på Brunnsgårdens vårdcentral svarar du under verksamhetschefen för verksamhetsutveckling, personal, arbetsmiljö och ekonomi inom delegerat ansvar. Du ansvarar för hela personalstyrkan på ca 50 medarbetare och innefattar läkare, psykolog, distrikt-och sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt receptionist.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning, akademisk utbildning inom vårdsektorn och chefserfarenhet inom ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar är meriterande. Har du dessutom denna inom primärvården är det en fördel. Som avdelningschef utövar du ett personcentrerat, kommunikativt och nära ledarskap. Det innebär att du har ett coachande förhållningssätt där du motiverar, inspirerar och stöttar dina medarbetare. Det är viktigt för dig att tillvarata medarbetares och kollegors kompetenser och erfarenheter. Du motiveras av tydligt definierade mål och har förmågan att omvandla dessa till en konkret handling. För att passa in i vår grupp ser vi att du är samarbetsorienterad och prestigelös där du gärna delar dina erfarenheter med andra. Vidare vill vi att du visar stort engagemang för ditt uppdrag och vill utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss. Att arbeta som avdelningschef inom primärvården innebär bland annat högt tempo, därför är det viktigt att du snabbt kan sätta dig in i utmanande situationer där du visar handlingskraft och är trygg med att fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Chefer och verksamhetsledare
Yrkeskategori
Avdelningschef, landsting
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Brunnsgårdens vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Chefskapet är ett tidsbegränsat förordnande med tillsvidareanställning inom din egen profession.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-19
Ansök senast
2021-12-13
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Brunnsgardens-vardcentral-Karlshamn/

Upplysningar

 • Matti Pajaujis
  Verksamhetschef
  Telefon: 0455-73 10 00
 • Lena Neander
  Kommunal
  Telefon: 0454-73 27 00
 • Sofia Ekberg
  Blekinge Läkarförening
  Telefon: 0454-73 27 00
 • Liselotte Augustinsson
  Vision
  Telefon: 0454-73 27 75
 • Marianne Skoglund
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 27 00

Ansökan

Referensnummer: A1070723
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?