ST-Läkare inom allmänmedicin till Brunnsgårdens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Brunnsgårdens vårdcentral i centrala Karlshamn är en regionsägd vårdcentral inom Hälsoval Blekinge. Vi har runt 11 600 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare inom yrkena allmänläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterska, sjuksköterska, psykiatrisjuksköterska, undersköterska, kurator, psykolog, psykoterapeut och medicinska sekreterare.

Arbetsbeskrivning

Din ST-tjänst följer landstingets generella mål för ST-utbildning, där regelbunden handledning är en självklarhet. Tillsammans med Din handledare och studierektor gör Du en individuell utbildningsplan. I denna ingår förutom klinisk tjänstgöring även kompletterande, obligatorisk utbildning bland annat i form av lokala kurser i kommunikation, ledarskap, handledning och vetenskapligt arbete. Som ST-läkare hos oss får du på så sätt många tillfällen till berikande kontakter med varandra. Det finns goda möjligheter att bedriva forskning eftersom FoU är en viktig del av primärvårdsverksamheten. En forskargrupp har bildats av etablerade forskare med egen lokal, regional och internationell forskning. Här har Du möjlighet att snabbt komma med, få metodutbildning, stimulerande handledning och stöd till egen forskning på speciellt avsatt tid. Tjänsten kan anpassas efter Dina personliga önskemål vad gäller anställning och sidouppgifter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare och har du även erfarenhet efter utfärdad legitimation, särskilt inom primärvård, är detta meriterande. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten. Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden - så ansök redan nu!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
ST-läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Antal platser
1
Publicerad
2019-09-26
Ansök senast
2019-12-29
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Brunnsgardens-vardcentral-Karlshamn

Upplysningar

 • Johanna Johansson
  Verksamhetschef
  Telefon: 0454-732692
  E-post: Johanna Johansson
 • Sofia Ekberg
  Läkarförbundet
  Telefon: 0454-733306

Ansökan

Referensnummer: A904634
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.