Fysioterapeut/sjukgymnast Ronneby Rehab

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Vi söker en fysioterapeut/ sjukgymnast till vår enhet i Ronneby. Ronneby Rehabiliteringscenters lokaler ligger i de centrala delarna av Ronneby, i samma byggnad som Ronneby Vårdcentral. Du kommer arbeta tillsammans med andra fysioterapeuter/ sjukgymnaster, arbetsterapeut och samtalsterapeuter.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är självständigt patientarbete med variation av individuella bedömningar och behandlingar och gruppbehandling. Vi är första instans vid bedömningar av led och muskelrelaterade besvär. Vi har ett samarbete med Ronneby Vårdcentral, Kallinge Vårdcentral och Bräkne- Hoby filialläkarmottagning men även med andra aktörer inom Region Blekinge. Som anställd fysioterapeut/ sjukgymnast på Ronneby Rehabcenter har du efter genomgången internutbildning möjlighet att skriva vissa typer av röntgenremisser. Som anställd i Region Blekinge har du förmåner som tex Friskvårdsbidrag Fri tillgång till träning på något av Regionhälsans gym.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad och legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi tar gärna emot nyexaminerade kollegor som vill arbeta i primärvården. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är flexibel och att du vill vara med och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-28
Ansök senast
2021-10-17
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

  • Marcus Bencker
    Avdelningschef
    Telefon: 0457-73 14 91
  • Åsa Abrahamsson
    Sjukgymnast
    Telefon: 0457-73 14 81

Ansökan

Referensnummer: A1057593
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Rekrytering kan komma att ske löpande. Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?