Systemadministratör till Registercentrum Syd inom Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. I Sverige finns sex nationella registercentrum (RC), varav ett är RC Syd med kontor i Karlskrona och Lund. RC Syd har i uppdrag att metodologiskt och tekniskt stödja arbetet med kvalitetsregister, i första hand nationella men även regionala och lokala. I uppdraget ingår även kompetensmässigt stöd i anpassningen till det nya kvalitetsregistersystemet samt integrering i system och struktur för kunskapsstyrning inom landsting och regioner. RC Syd i Karlskrona stödjer kvalitetsregister som är anslutna till vårt registercentrum och vi söker nu en systemadministratör.

Arbetsbeskrivning

Som systemadministratör hjälper du anslutna register i deras utveckling till att öka vårdens kvalitet och jämlikhet. Detta görs genom att till exempel ta fram underlag till registrens års-, kvartals- och månadsrapporter, hjälpa till med att lämna ut/ta emot data vid samkörning med andra register, ge användarstöd till vårdenheter som är anslutna till registren, samt vara delaktig vid program- och nyutveckling av registerformulär. I ditt arbete som systemadministratör vid RC Syd har du också mycket personkontakt, dels med registerhållare och dels med sjukvårdspersonal som använder sig av våra anslutna register.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med IT-nätverk och databashantering. Du ska ha goda kunskaper i Windows och grundläggande förståelse och kännedom om nätverk. Vi ser gärna att du har utbildning i systemvetenskap och kunskaper inom SQL-databaser och erfarenhet av vårdverksamhet samt av kalkyleringsprogram som exempelvis Excel är meriterande. Du ska ha en god organisatorisk förmåga och vara noggrann i ditt arbete. Du ska kunna arbeta strukturerat och har en god samarbetsförmåga, men också förmåga att arbeta helt självständigt. Du ska kunna kommunicera väl i både tal och skrift såväl internt som externt mot kunder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
Systemadministratör
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-25
Ansök senast
2019-11-14
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Suzana Selan
    Avdelningschef avdelningen för kunskapsstyrning
    Telefon: 0455-73 41 17
    E-post: Suzana Selan
  • Du når våra fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A911424
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.