Undersköterska, vikariat, till Kliniskt fysiologiska kliniken Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Klinisk Fysiologi i Karlskrona är en bred och högspecialiserad verksamhet som utför funktionsdiagnostik på både barn och vuxna inom ett flertal områden. Dessa inkluderar nuklearmedicin med nyinköpt SPECT-CT avseende hjärta, njurar och magsäckstömning. Vi har även en komplett verksamhet inom kardiovaskulär ultraljudsdiagnostik med nyinköpt utrustning. I samarbete med röntgenkliniken utför vi hjärt-MR. Vi erbjuder även övriga metoder inom fysiologi. Tillsammans med Skånes Universitetssjukhus har vi full verksamhet inom neurofysiologiska metoder. Upphandling av ergospirometriutrustning pågår med förväntad start till hösten. Kliniken utför ca 20 000 undersökningar per år. Totalt är det 25 medarbetare på kliniken. Avdelningen behöver nu anställa en vikarie under tidsperioden september februari.

Arbetsbeskrivning

Främsta arbetsuppgiften är att utföra EKG-undersökningar. Undersökningarna utförs på polikliniska patienter såväl som på inneliggande patienter på sjukhusets olika avdelningar. Vi arbetar med modern utrustning i nyligen renoverade lokaler. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag - fredag.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning krävs. Vi ser gärna att du har intresse för klinisk fysiologi. Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbete med kollegor både inom och utom kliniken. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har lätt att skapa kontakter, är kommunikativ och empatisk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 1 september 2019 eller enligt överenskommelse. Intervjuer och rekrytering sker löpande.
Varaktighet
3-6 månader
Tidsbegränsad till
2020-02-28
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-27
Ansök senast
2019-07-20
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning

Upplysningar

 • Susanne Lundgren
  Verksamhetschef
  Telefon: 0455-73 60 86
  E-post: Susanne Lundgren
 • Elin Hofström
  Undersköterska
  Telefon: 0455-73 10 00 via växel
  E-post: Elin Hofström

Ansökan

Referensnummer: A888944
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.