Vi söker leg biomedicinsk analytiker och sjuksköterska till Hjärtmottagningen, Thoraxcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Thoraxcentrum ger högspecialiserad hjärt- och lungkirurgisk sjukvård samt vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, invasiv kardiologi/PCI och TAVI. Inom kliniken arbetar cirka 200 medarbetare på vård-, intensivvård- och röntgenavdelningar samt inom mottagnings- och operationsverksamheter. Vi har ett brett och varierande arbetsinnehåll och bedriver såväl akut som planerad verksamhet. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, ansvar och delaktighet.

Arbetsbeskrivning

Hjärtmottagningen i Karlshamn och Karlskrona har mottagningsverksamhet inom arytmi, hjärtsvikt, hjärtrehabilitering och tobak samt telefonrådgivning. I Karlshamn finns även klinisk fysiologi och levnadsvanemottagning. Vi söker dig som sjuksköterska till hjärtmottagningen i Karlskrona med helgtjänstgöring (2 av 5 helger) på vårdavdelning inom kliniken. Vi söker också en biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska till pacemakermottagningen i Karlskrona. Pacemakermottagningen är dit patienterna kommer för kontroll av sin pacemaker/ICD/CRT eller LoopRecorder. Arbetet är självständigt och utökas efter hand med mer avancerade kontroller. Vi har även telemedicinsk övervakning av våra patienter och daglig telefonrådgivning. I arbetsuppgifterna ingår även att assistera vid implantation av Looprecorder. Vi erbjuder flextid, löneväxling, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Du är trygg i din yrkesroll och bekväm med att arbeta självständigt. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom hjärtsjukvård är det meriterande. Du får gärna ha utbildning inom klinisk fysiologi/kardiologi. Du är tekniskt intresserad, analytiskt lagd och är särskilt intresserad av arytmier. Vi ser gärna någon med starkt engagemang som vill utvecklas i sin roll som biomedicinsk analytiker/sjuksköterska och är bekväm med eget ansvar samt självständigt arbete. Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och god datorvana. Har du tidigare erfarenhet från pacemakermottagning eller elektrofysiologiskt laboratorium är detta meriterande men inte ett krav. Vi erbjuder en individuell upplärning med stöd av erfarna kollegor och kontinuerlig kompetensutveckling som inkluderar kurser hos devicetillverkande företag. Upplärningstiden beräknas till 1-2 år beroende på dina baskunskaper. Det finns även ytterligare möjligheter till vidareutveckling inom elektrofysiologi på kliniken. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt samt att du tycker om att arbeta både i team och självständigt. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du är välkommen att hospitera på mottagningen för att få en inblick i arbetet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-04
Ansök senast
2019-11-24
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Marita Sideström
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 51 32
  • Agnetha Nilsson-Kulenovic
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 47 74

Ansökan

Referensnummer: A909337
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.