Utbildningssamordnare till Enheten för Kvalitet och Utveckling

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Hälso- och sjukvårdens snabba utveckling kräver att förvaltningens medarbetare ständigt fortbildas. Vi söker därför en utbildningssamordnare för uppdraget att planera, administrera och koordinera fortbildningsutbildningar inom förvaltningen.

Arbetsbeskrivning

Som utbildningssamordnare är dina främsta arbetsuppgifter att administrera Hälso- och Sjukvårdens sjuksköterskors introduktionsprogram samt kurser för AT-/BT-/ST-läkare. Du kommer att genomföra administrationen av kurserna innan, under och efter samt följa upp resultatet. Rollen innebär ett tätt samarbete med utbildningsansvariga inom förvaltningen och samverkan med andra regioner kan förekomma. En naturlig del i uppdraget är att utveckla och förbättra administrationen av utbildningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, är noggrann och duktig på att självständigt organisera ditt arbete. För att trivas i rollen behöver du vara en driven person som tycker om förändring och att arbeta med utveckling. I rollen som utbildningssamordnare har du många personliga kontakter och stor del handlar om att ge god service till kursansvariga, föreläsare och deltagare. Detta förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera och skapa relationer både internt och externt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har en administrativ gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har också goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom utbildningsadministration och vi ser gärna att du har kunskaper i IT-system som LUVIT, Raindance, Sharepoint och även av bokföring. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Utbildningshandläggare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-05-28
Ansök senast
2021-06-20
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Suzana Selan
    Avdelningschef avdelningen för kunskapsstyrning
    Telefon: 0455-73 41 17
    E-post: Suzana Selan

Ansökan

Referensnummer: A1034667
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?